Lajitella ja ryhmittää merkintöjä, mukauttaa merkintänäkymän

Merkinnät näytetään ruutunäkymässä oletuksena aakkosjärjestyksessä. Voit vaihtaa luettelonäkymään, lajitella merkinnät manuaalisesti ja luoda kansioita merkintöjen ryhmittämiseksi. Voit lisätä kansioon minkätyyppisiä merkintöjä tahansa. Kansiot näytetään aina aakkosjärjestyksessä ennen merkintöjä eikä niitä voi lajitella manuaalisesti. Kansiot synkronoidaan laitteidesi välillä. Lajittelu- ja näkymäasetuksia ei synkronoida laitteiden välillä.

Vaihda merkintänäkymä

Lajittele merkinnät manuaalisesti

Jos sinulla on manuaalisesti lajiteltuja merkintöjä osiossa, kaikki uudet lisätyt merkinnät näytetään aakkosjärjestyksessä osion lopussa. Verkkosivustot-osiossa lajitellut merkinnät lajitellaan automaattisesti samalla tavalla selainlaajennuksissa.

Luo kansio

Merkintöjen siirtäminen kansioon

Voit nollata mukautetut lajitteluasetukset näyttääksesi kaikkien osioiden merkinnät aakkosjärjestyksessä. Jos nollaat mukautetut lajitteluasetukset, niitä ei voi palauttaa.

Nollaa lajitteluasetukset